EPDM Rubber Naadloze Dakbedekking

Welkom

Bij Loodgietersbedrijf René van den Bogaard

De Loodgieter uit Naarden.

 

 

René van den Bogaard

Evert de Bruijnstraat 1

1411 SX Naarden

Tel: 06 50 40 1365

Info@loodgieter-rene.nl

 

Facebookpagina

 

Youtubekanaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firestone RubberCover™ EPDM-membranen bieden een uitzonderlijke combinatie van unieke eigenschappen & voordelen.

 

Zeer lange levensduur

Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn uitstekend bestand tegen ozon, UV-stralen en grote temperatuurverschillen. Dit levert hen een levensverwachting van meer dan 50 jaar op. De plaatsing van meer dan 1.000.000.000 m² membranen wereldwijd is het levende bewijs van de duurzaamheid en kwaliteit van de Firestone EPDM-membranen.

Naadloze folies uit 1 stuk

Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn beschikbaar in grote, naadloze folies tot 6,10 m breed. De meeste kleine residentiële daken kunnen bijgevolg bedekt worden met één enkel naadloos membraan. Het maken van naadverbindingen op het dak zelf is dus zeer uitzonderlijk.

Zeer lage levenscycluskost

Na de plaatsing vragen Firestone RubberCover™ EPDM-membranen weinig of geen onderhoud. Deze eigenschap, in combinatie met de lange levensduur en competitieve plaatsingskost, zorgt voor een zeer lage levenscycluskost.

Eenvoudige plaatsing zonder vlam

De Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn eenvoudig te plaatsen. Het membraan wordt steeds volledig verkleefd aan de ondergrond met RubberCover™-contactlijm. De plaatsing vereist dus geen vlam.

Zeer flexibel en blijvend elastisch

Firestone RubberCover™ EPDM-membranen blijven soepel, zelfs bij lage temperaturen, zodat ze het hele jaar door kunnen geplaatst worden. Het membraan kan tot 300% rekken om het eventueel uitzetten van de draagstructuur op te vangen.

Milieuvriendelijk

Firestone RubberCover™ EPDM is een inert materiaal met beperkte invloed op het milieu, noch bij de productie, noch bij de plaatsing. Bovendien heeft het membraan een zeer lange levensduur in vergelijking met andere dakmembranen. Firestone's EPDM-fabrieken zijn overigens gecertificeerd volgens de ISO 14000 norm voor hun verantwoorde omgang met het milieu.

 

Loodgieter Naarden

EPDM Rubber naadloze dakbedekking.